TAGS- Emoji tag

Hi Darlings! Tento článok bude ,,Emoji tag" ktorý spočíva v tom že si vyberiete piatich smajlíkov ku ktorým potom napíšete prečo ich...

Hi Darlings!
Tento článok bude ,,Emoji tag" ktorý spočíva v tom že si vyberiete piatich smajlíkov ku ktorým potom napíšete prečo ich používate a kedy ich používate.


Asi jeden z mojich najčastejšie používaných smajlíkov ktorými mám zaspamované celé chaty :D. Tento smajlík je jedna z mojich zvláštnych úchyliek a popravde ani neviem prečo ho používam. Je to taký zlozvyk ktorý mám proste zafixofaný v hlave. Mhm... možno mi to príde veľmi ?? formálne ?? keď ho nenapíšem.


Môj vzťah k tejto ikonke sa ťažko vysvetľuje. Najbližšie by som to prirovnala tomu že o niekom vravím že je ako princeznička ale nie je to presne ono.

K Santa Plusovo mám zas inú dlhú historku ale stačí vám vedieť že moja kamarátka je Santa ( to je absolútne normálne). A týmto smajlíkom ju označujeme v textoch a tak. A tiež vypytujeme darčeky,sladkosti a kŕmime soby papierom :D.

História zaužívania tohto smajlíka začala asi pred po rokom keď (zopár) ľudí dostali úžasný nápad nám na chat napísať o druhej v noci:



Vzhľadom tomu že si vzájomne spamujeme chaty obrázkami jednorožčích papúč z H&Mka sa tento smajlík používa na našom chate dosť frekventovane. Odôvodnenie je to že jednorožce sú super :D.
(a v H&Mku majú predražené papuče ^.^)

Ďakjem vám za prečítanie článku dokonca a tiež za komentáre u toho minulého. Nakoplo ma to :).







You Might Also Like

3 komentárov

  1. Ten první je také můj nejvíce užívaný. Bez něho to prostě není ono. :D
    Právě přemýšlím, proč toho posledního smajlíka nemám, protože se mi dost hodí. :D
    -CrazyJull (crazyjull.blog.cz)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. toho prvního spamuju taky nejvíc :DD
    a pak až kombinaci toho posledního srdíčkovýho, udivenýho a brečícího :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ja pouzivam posledny takmer neustale, vacsinou ked som paf z obrazkov :), placliveho len tak troska, najviac klasickeho smeja a rehotajuceho sa :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť

Flickr Images